Munck Studios København
Vi lager radio, podcast og TV

Nyheder

Her samler vi nyheder fra Munck. For mere information om virksomheden, ring Karen Albertsen på telefon 33 60 80 10.

Karen Albertsen ny chef i København

Karen Albertsen bliver ny chef for Muncks kontor i København. Udover at udvikle kontorets aktuelle produktioner for DR, kommer Karen til at arbejde med nye programformater for alle platforme.

Munck i København skal fortsætte med at lave lige så gode produktioner som i dag, men skrue op for antallet af både programmer, stationer og kanaler, vi leverer til. Mit håb er, at vi også indenfor taleradio og kommerciel radio kan komme til at gøre os gældende på både det danske og det nordiske marked, ligesom vi også på sigt kan udvide produktionen med tv.

Om fem håber jeg, at vi har måtte finde plads på til en flok priser, som vi har vundet for vores produktioner, siger Karen.

Karen Albertsen har baggrund på DR og Radio24syv og har i løbet af de seneste fjorten år arbejdet meget med programudvikling og været redaktør for en række produktioner. Senest har hun været radio- og podcastredaktør på DR Kultur.

Jeg har i mødet med Munck oplevet en virksomhed med kreativ ånd, højt til loftet og øje for, at stærke produktioner kræver tilfredse medarbejdere. Det harmonerer fuldt ud med mine tanker og værdier og jeg glæder mig meget til at arbejde videre i den retning med at udvikle kontoret i København. Personligt ser jeg frem til at få mulighed for at prøve kræfter med udvikling af bl.a. musikformater og satire, da jeg primært har arbejdet med aktualitet, nyheder og kultur.

Munck åbnede i København efteråret 2015 og har siden begyndelsen produceret et antal radioprogrammer for DR, blandt andet Duellen for P2 og Den Sorte Boks for P3. Munck er i dag et af Sveriges største produktionsselskaber indenfor radio og podcast. Selskabet producerer programmer for alle Sveriges Radios kanaler, SVT og UR. Munck har kontor i Stockholm, Göteborg, København og Trondheim. Jakob Munck, koncernens direktør, er meget glad for at Karen starter hos Munck.

- Karens internationale kontakter og indgående kendskab til det danske radiomarked er et perfekt match for os. Både for udviklingen i Danmark, Norge og i Sverige - Det bliver ekstra sjovt at få en skarp dansker med i ledelsesgruppen. Det glæder vi os alle til!

Admin