Vi laver radio, podcast og TV
bhbjm.png

Nyheder

Nyheder fra Munck Studios.

"Bomben i Søllerødgade" nomineret til Prix Radio

Bomben.jpeg

Dokumentarserien "Bomben i Søllerødgade", prodcuderet af Munck Studios for DR P1, er nomineret til den danske radio- og podcastpris Prix Radio i kategorien Årets Podcast.

- Vi er så glade for at blive nominerede overhovedet, men særskilt i podcastkategorien. De seneste år er der virkelig dukket mange gode podcasts op på markedet i Danmark, og vi er stolte over at være i så fint selskab i kategorien, siger Karen Albertsen, direktør for Munck Studios København.

Dokumentarserien i fem dele fortæller historien om bomben, der eksploderede på en socialistisk organisations hovedkontor i København 1992 og dræbte en mand. Holdet bag “Bomben i Søllerødgade” er: Regine Grønne Frederiksen, Tom Carstensen, Niels Malte Lundsgaard, Mikkel Andersson og Karen Albertsen.

“Bomben i Søllerødgade” er en meget personlig fortælling, som Regine Frederiksen kom til os på Munck med - og som vi hjalp til at udvikle. Det har været en stor fornøjelse at arbejde med en af alle de unge og begavede talenter, som vi ser dukke op nu med det nye lydboom, siger Karen Albertsen.

Admin