Vi laver radio, podcast og TV
bhbjm.png

Nyheder

Nyheder fra Munck Studios.

Vil du være Munck Studios praktik i 2023?


VIL DU LAVE PODCAST OG RADIO HOS MUNCK STUDIOS i 2023? 

Produktionsselskabet Munck Studios søger en universitetspraktikant til produktion af radio og podcast. Hos Munck Studios producerer vi lyd af høj kvalitet til de fleste af DR’s radiokanaler, Podimo, Radio4 samt kommercielle aktører. Vi er den danske afdeling af det svenske produktionsselskab, som nu findes i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark. Vi har blandt andet leveret podcastserierne Miraklet i Rundetårn (DR LYD), Sex IRL (P3),  Bibelen Leth Fortalt (P1), Eksorcisten på Ærø (P3), Kærlighed på Spil (P1),  Fokus (P1) og Partners in Crime (Podimo) og De Satiriske Lege (Radio4). 

Som praktikant på Munck får du mulighed for at afprøve journalistisk og kreativt arbejde med lydproduktion til podcast og radio. En del af din rolle som praktikant bliver at hjælpe med at researche til eksisterende og nye programmer, finde medvirkende og være med under afviklingen. Du kommer til at optage og klippe lyd samt forberede interviews. På Munck bliver du en del af et lille produktionsselskab med en flad organisationsstruktur, hvor du er med helt tæt på produktionerne. Udover vores nuværende programmer kan du bidrage med nye idéer og være en del af idéudviklingen, når der skal pitches forslag til nye produktioner. Redaktionschefen på Munck bliver din kontaktperson under hele forløbet, men du kommer også til at arbejde sammen med tilrettelæggere og værter på de forskellige programmer. 

OM DIG
Du er studerende, holder af radiomediet, kan arbejde selvstændigt og har lyst til at bidrage til et rart redaktionsmiljø. Det er en fordel, hvis du har erfaring med journalistisk formidling og/eller kendskab til redigering af lyd, men din konkrete baggrund er ikke så vigtig. Vi glæder os til at høre fra dig og høre, hvad netop du kan bidrage med på Munck Studios. 

Praktikken er ulønnet, 37 timer om ugen fra mandag til fredag og praktikperioden er primo 2023 - d. 1/7-2023 (præcise datoer kan tilpasses efter behov). Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe eller skrive til Content Director Hanne Budtz-Jørgensen på telefonnummer 22 79 44 79 eller på mailen hanne.budtz@munckstudios.dk. Send ansøgning og CV til samme mail inden fristen søndag d. 08/01-2023. 

Luna Lam